Sådan foregår en Vacusac behandling

En Vacusac behandling tager kun ca. 20 minutter plus af- og påklædning.
Start med at klæde dig af, men behold trusser og strømper på.
Træd varsomt op i filtstøvlerne, som Vacusac terapeuten har gjort klar til dig.En hygiejnepose trækkes op og lukkes med et burrebånd.Så anbringes en luftgennemtrængelig specialfilt omkring kroppen, og denne fastholdes med et burrebånd omkring hofterne. Du må gerne hjælpe terapeuten med at holde filten oppe, mens burrebåndet fæstnes.Derefter trækkes den lufttætte Vacusac-pose op til over filten og lukkes tæt foroven med et stykke burrebånd.
Posen er forsynet med ventilstudser, så man kan tilslutte sugeslanger.Nu køres den special-byggede briks ind under skamlen.
Den er konstrueret til at kunne dreje omkring balancepunktet, så terapeuten let kan vippe selv en meget tung patient.Læg hænderne på maven og læn dig trygt tilbage, mens du bliver vippet til vandret position.
Fortæl terapeuten, hvordan du ønsker hovedstykket justeret, så du ligger mest behageligt.Til sidst stikkes armene ind i poser med indbygget specialfilt og suge-ventiler, og poserne fastgøres med burrebånd.
Nu er du klar til behandlingen.
Husk at holde fingrene strakte og spredte inde i posen, når behandlingen starter, så Vacusac-effekten påvirker hele hudoverfladen.Terapeuten anbringer sugeslangerne på ventilerne i kropsposen og armposerne.
Der arbejdes med forskellige styrkeværdier af undertryk i armposer og kropspose.Så indtastes behandlingsprogrammet på den elektroniske styringsenhed. Til første behandling bruges normalt et let og konstant undertryk. Ved senere behandlinger anvendes pulserende programmer med øget styrke.
Et indbygget sikkerhedsprogram sikrer mod fejlbetjening af Vacusac-anlægget og afbryder automatisk efter udløbet af behandlingen.Til sidst anbringer terapeuten sugekopper på muskulaturen på ryg og bryst....... og så skal du blot ligge og slappe af i 20 minutter.Når behandlingen er færdig, bliver du pakket ud igen
- afslappet og veltilpas.

På huden kan der forekomme striber eller ringe, som er mærker efter folder i hygiejneposen eller fra sugekopperne, men de forsvinder af sig selv i løbet af kort tid.Vacusac specialsugekopper med cirkulation er meget forskellig fra såkaldt "kinesisk kop-sætning".
Vacusac kopperne giver en kombination af negativt og positive tryk.


Du kan se eksempler på lokal behandling nedenfor:

Legs Hand

Spine treatment

Back treatment

Back treatment Back treatment


Yderligere behandlinger kan finde sted med brug af Vacusac hovedpose og Vacusac benposer i forskellige størrelser.
Spørg din Vacusac terapeut om de mange muligheder for at yde ekstra behandlingsfunktioner, som tilrettes specifikt til dig!